3THŻ 3technik hotelarstwa / technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:30- 8:15 pl.żyw.czł-2/2 AS 10   j.polski LW 01 zaj. wych. LW 16 2sniadhot-1/2 DM W3
2 8:20- 9:05 z_angielski-1/2 KP 02
2prac.gastr-2/2 AJ 10
podst.gastr-2/2 AS W2 j.polski LW 01 fizyka EP 01 chemia KU 02
3 9:10- 9:55 2obs.inf-1/2 DM 21
2prac.gastr-2/2 AJ 10
dz.recep.-1/2 DM W3
obgastr-2/2 AS W2
wf RS B1 religia TM 06 historia SM 06
4 10:00-10:45 2rezerwhot-1/2 BB W11
2prac.gastr-2/2 AJ 10
podst.hot-1/2 BB W3
z_angielski-2/2 MM W9
matematyka EP 13 j.angielski MM W11 z_angielski-1/2 KP 11
pl.żyw.czł-2/2 AS 10
5 11:00-11:45 2rezerwhot-1/2 BB W11
2prac.gastr-2/2 AJ 10
wf RS B2 j.angielski MM 11 przedsięb. PW 21 j.polski LW 16
6 11:50-12:35 2rezerwhot-1/2 BB W11
podst.gastr-2/2 AS 10
wf RS B2 j.niemiecki DY 18 biologia KU 02 j.niemiecki DY 18
7 12:45-13:30 usłdodhot-1/2 BB W11
podst.gastr-2/2 AS 10
historia SM 06 market.hotel-1/2 BB 17
2pracobgastr-2/2 AS 10
matematyka EP 13 informatyka TD 19
8 13:35-14:20 matematyka EP 13 geografia MH 02   r_geografia MH 01  
9 14:25-15:10   r_geografia MH 02   2obsgoshot-1/2 DM W3  
Obowiązuje od: 19 grudnia 2022
Drukuj plan
wygenerowano 18.12.2022
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum