4THŻ 4technik hotelarstwa / technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:30- 8:15 z_angielski-1/2 KP 17
usł.gastr_or-2/2 AJ W2
dz.recep.-1/2 DM W3 2rezerwhot-1/2 BB W9   2rezerwhot-1/2 BB W9
pl.żyw.czł-2/2 AS W2
2 8:20- 9:05 religia KS 01 j.angielski MM 11 matematyka EP 13 fizyka EP 13 podst.hot-1/2 BB W9
2pracobgastr-2/2 AS W2
3 9:10- 9:55 j.niemiecki DY 18 historia SM 13 biologia KU 02 chemia KU 02 dz.recep.-1/2 DM W3
pl.żyw.czł-2/2 AS W2
4 10:00-10:45 2rezerwhot-1/2 BB W3
2orgprodgast-2/2 AS W2
r_geografia MH 17 r_geografia MH 01 zaj. wych. LW 16 market.hotel-1/2 BB W9
pl.żyw.czł-2/2 AS W2
5 11:00-11:45 2rezerwhot-1/2 BB W3
obgastr-2/2 AS W2
matematyka EP 13 j.angielski MM 11 j.angielski MM 11 matematyka EP 13
6 11:50-12:35 wf RS B1 2rezerwhot-1/2 BB W8
z_angielski-2/2 MM 11
wf RS B1 j.polski LW 16 j.polski LW 16
7 12:45-13:30 wos CJ W9 2rezerwhot-1/2 BB W8
obgastr-2/2 AS 10
wf RS B1 j.polski LW 16 2obs.inf-1/2 DM W3
usł.gastr_or-2/2 AJ W2
8 13:35-14:20 komp_pol LW 16 komp_mat EP 13 2prowusłgast-2/2 AJ W2 religia KS 06 bhp.hot-1/2 DM W3
usł.gastr_or-2/2 AJ W2
9 14:25-15:10     2prowusłgast-2/2 AJ W2 geografia MH 02  
Obowiązuje od: 3 kwietnia 2024 r.
Drukuj plan
wygenerowano 02.04.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum