2THŻ 2technik hotelarstwa / technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:30- 8:15 2obsgoshot-1/2 DM W3
2prac.gastr-2/2 AJ 10
    historia SM 06 j.angielski MM 01
2 8:20- 9:05 2obsgoshot-1/2 DM W3
2prac.gastr-2/2 AJ 10
usł.zyw.hot-1/2 AJ W2
wyp.gastr-2/2 AS 10
j.angielski MM 01 2sniadhot-1/2 DM W3
2practechgas-2/2 AS 10
j.niemiecki DY 18
3 9:10- 9:55 2obsgoshot-1/2 DM W3
2prac.gastr-2/2 AJ 10
j.polski LW W9 religia 01 czyst.hot-1/2 DM W3
2practechgas-2/2 AS 10
fizyka EP 13
4 10:00-10:45 2obsgoshot-1/2 DM W3
2prac.gastr-2/2 AJ 10
matematyka EP 13 biologia KU 02 z_angielski-1/2 WS W11
2practechgas-2/2 AS 10
j.polski LW 16
5 11:00-11:45 podst.hot-1/2 BB W3
2prac.gastr-2/2 AJ 10
r_geografia MH 01 przedsięb. PW W9 2sniadhot-1/2 DM W3
2practechgas-2/2 AS 10
j.polski LW 16
6 11:50-12:35 informatyka TD 07 geografia MH 01 czyst.hot-1/2 DM W3
podst.gastr-2/2 AS 10
2sniadhot-1/2 DM W3
2practechgas-2/2 AS 10
matematyka EP 13
7 12:45-13:30 wf LW B2 historia SM 06 usłdodhot-1/2 BB W9
podst.gastr-2/2 AS 10
religia 20 chemia KU 02
8 13:35-14:20 wf LW B2 j.niemiecki DY 18 wf LW B1 zaj. wych. LW 16  
Obowiązuje od: 3 stycznia 2022 r.
Drukuj plan
wygenerowano 02.01.2022
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum