4THZ 4Technik hotelarstwa / Technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:30- 8:15     wf #4WF B1    
2 8:20- 9:05 Konsultacje j. polski. j.angielski MM W9 matematyka EP 13 matematyka EP 13 j.polski MC 16
3 9:10- 9:55 j.polski MC 16 hist. i społ SM 06 r_biologia KU 02 r_angielski MM 01 j.polski MC 16
4 10:00-10:45 j.polski MC 16 wf #4WF B1 zaj. wych. EP 13 wf #4WF B1 r_biologia KU 02
5 11:00-11:45 hist. i społ SM 20 wf #4WF B1 religia TM 06 wf #4WF B1 r_biologia KU 02
6 11:50-12:35 religia TM 06 r_biologia KU 02 religia TM 06 j.niemiecki DY 18 j.angielski MM 06
7 12:45-13:30 r_angielski MM 12 matematyka EP 13 hist. i społ SM 06 r_biologia KU 02 r_angielski MM 06
8 13:35-14:20 Konsultacje j. ang. matematyka EP 13 j.polski MC 17 r_biologia KU 02 Konsultacje matematyka.
Obowiązuje od: 3 stycznia 2022 r.
Drukuj plan
wygenerowano 02.01.2022
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum